dimarts, de març 27, 2007

Alguns locals de Sevilla

Buenu, ara que ja he posat música (Laura Pausini) nem a fer un petit recull (desordenat, desendreçat) de llocs de Sevilla:

- La Carbonería. El lloc on semblava estar tot Sevilla, I mean tant els Erasmus (n'hi havia per un tubo) com els congressistes dels diferents congressos que hi havia a la ciutat (com a mínim del nostre). Lloc tipus tascorra (rotllo L'Ovella Negra de Barcelona) + flamenc variat (més o menys jondo, segons el moment). Beguda típica: agua de Sevilla (pupurri d'alcohols amb algun refresc i nata per sobre...)

- El Tamboril. Bar (tablao flamenc diu en alguna web). A la Plaza de Santa Cruz. Més petit però també més autèntic (o no, jo què sé). Les consumicions, carilles.

- Restaurant La Albahaca. A la Plaza de Santa Cruz. Lloc fisno, fisno. Ara, sopem de conya! Uns 50 euros llargs per persona. El cambrer, com diu el company Oriol, és "un aristòcrata dels cambrers". Millor definició impossible.

- Restaurant O'Tapas Albahaca. Sí, una altra Albahaca. Al barri de Triana. No tant fisno però també sopem de conya. Cristos a gogo i toreros també n'hi havia uns quants (tot en foto, eh!). Per cert, mai havia vista una mena d'orles, una amb Cristos i l'altra amb Verges Maries... :-P

Encara que la setmana passada va fer força fred també a Sevilla, durant el dia s'estava molt bé. L'olor de l'"azahar" (com es diu en català?, resposta: tarongina, pos fale, m'agrada més azahar :-) era omnipresent. I la ciutat preparant-se pel mes d'abril, el mes estrella a la ciutat. Ens trobem els "costaleros" assajant, la processó del Cristo del no sé què. D'aquí no res és Setmana Santa i la Feria de Abril. Ele i ele. Qué arte! ;-)

PD Ei que faltava el Jackson! (funky music for everybody!)

1 comentari:

Cristóbal ha dit...

Quillo!!! Vaya semanita tas pegao!
Por cierto, ¿has ido a la tasca Gao, en el barrio de Triana? ¿No? Pues entonces, mejor te vuelves y vives la Sevilla La nuit como Dios manda.